ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ : ''ΣΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ'' ΣΤΗΝ ΑΡΕΘΟΥΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ''

Παραλίες της ΙΚΑΡΙΑΣ (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Η Ικαρία έχει την τύχη να είναι προικισμένη με αρκετές παραλίες ιδιαίτερης ομορφιάς. Κάποιες από αυτές είναι εύκολα προσβάσιμες, κάποιες άλλες απαιτούν υπομονή, περπάτημα ή και κάποιο καΐκι. Άλλες είναι περισσότερο και άλλες λιγότερο δημοφιλείς. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν, ανάλογα βέβαια και με τους ανέμους:
Φάρος: Η παραλία του Φάρου φτάνει τα 3 χλμ. σε μήκος χωρίς να στερείται καθόλου σε πλάτος. Παρότι τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των λουομένων στην παραλία έχει αυξηθεί ανησυχητικά, να είστε σίγουροι πως θα μπορέσετε πολύ εύκολα να βρείτε μια ήσυχη γωνιά, προφυλαγμένοι από τα μελτέμια. Διαθέτει μπαράκια, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία, που θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς.
Ξυλοσύρτης: Ακριβώς κάτω από το ομώνυμο χωριό βρίσκεται η παραλία του, στην οποία λειτουργεί και καντίνα, κατά τους θερινούς μήνες μόνο. Η πρόσβαση σε αυτήν γίνεται από μια σκάλα που βρίσκεται πάνω από την παραλία, ενώ πρόκειται για αρκετά μεγάλη και φαρδιά ακτή που δεν έχει σχεδόν ποτέ κύμα.

Σεϋχέλλες: Μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού, με τιρκουάζ νερά πλαισιωμένα από βράχια απαράμιλλης ομορφιάς. Για να την προσεγγίσετε θα πρέπει να περπατήσετε λιγάκι, αλλά το μονοπάτι δεν είναι καθόλου κουραστικό και ο προορισμός αξίζει τον κόπο. Φροντίστε να πάρετε μαζί σας νερό και τρόφιμα γιατί εκεί δεν υπάρχει τίποτα.



Μεσακτή: Αλλιώς, Μεσαχτή. Πρόκειται για μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού και το απόλυτο meeting point. Με καντίνες και beach bar κατά μήκος, κρατάει τα σκήπτρα της βασίλισσας του βορρά, προσελκύοντας την πλειοψηφία των επισκεπτών της γύρω περιοχής. Η χρυσή άμμος που την καλύπτη εκτείνεται σε μεγάλο μήκος και πλάτος και διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες. Προσοχή όμως, γιατί τα κύματά της μπορεί να γίνουν επικίνδυνα.



Καρκινάγρι: Το Καρκινάγρι διέθετε πελώρια βράχια, από τα οποία οι ντόπιοι έκαναν τις βουτιές τους και περνούσαν υπέροχα. Μετά τις πρόσφατες βροχές που κατέβασαν πολύ χώμα στις παράκτιες περιοχές όμως, το απομακρυσμένο χωριό απέκτησε μια πανέμορφη παραλία από άμμο, στην οποία έχει στηθεί και beach volley. Σπεύστε να κάνετε το μπάνιο σας προτού η θάλσσα ρουφήξει μέσα της την υπέροχη παραλία.

http://www.ikariamag.gr
Share this article :
 
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας | COSMOS NEWS |
Copyright © 2011-2013. ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΙΚΑΡΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger